Norgestoppen

Jobbe hjemmefra og tjene penger på nett

Her er en liste med 100 forslag til hvordan man kan tjene penger på nett, ved å jobbe hjemmefra og ellers andre muligheter du kan benytte deg av i Norge. Få en ekstra inntekt eller finn en helt ny jobb med disse tipsene.

tjene penger, nett, jobb hjemmefra, Norge, inntekt, jobber

Det finnes sikkert over 1000 forskjellige ting du kan gjøre for å tjene penger på nett. Du trenger ikke gjøre alle tusen ting på en gang. Det holder at du lykkes med kun én måte å tjene penger på over nettet.

Vi har skrevet om mange ting man kan gjøre for å tjene penger på nett her på nettstedet, og for hver av disse finnes det varianter og nye muligheter. Du finner inspirasjon og informasjon om flere mulige inntektskilder nederst på denne siden.

Her er jobber du kan tjene penger på hjemme

Jobbe hjemme: Fordeler og ulemper

Det er både fordeler og ulemper med å jobbe hjemme. Mange bedrifter velger nå å la ansatte jobbe hjemmefra i stedet for å møte opp på kontoret. Samtidig er det en trend at de som jobber som selvstendig næringsdrivende også jobber hjemmefra.

Denne nye trenden med å jobbe hjemme henger selvfølgelig sammen med den tekonologiske utviklingen. Det er ikke lenger nødvendig å reise til et annet sted for å gjøre mange forskjellige oppgaver. Det er lenge siden vi sluttet å gå i banken for å betale regninger (de yngste leserne her forstår kanskje ikke engang hva vi snakker om).

Fordeler ved å jobbe hjemme:

  • Tjene tid. Du trenger ikke reise til jobben. Jobben er hjemme og du trenger ikke gå hjemmefra for å komme deg på jobb. Glem en hektisk hverdag der du bruker tid på å reise til og fra jobben. Spart tid avhenger av hvor mye man ellers ville brukt på å reise til og fra jobb, men et sted mellom 2 til 10 timer i uken er kanskje vanlig for norske arbeidstakere?
  • Skattefordeler. Når du jobber hjemme kan du få fradrag for hjemmekontor og utgifter relatert til dette.
  • Bli din egen sjef. Å jobbe hjemme er helt sjef. Du bestemmer mer selv, men dette avhenger igjen av hvilken type jobb det er du har. Den som jobber hjemme har sannsynligvis større frihet til å bestemme selv, uansett hvilken jobb man har.
  • Frihet. Det medfører også ansvar, men mange vil heller ha mer ansvar og mer frihet, enn mindre av begge deler. Hvis du er i stand til å jobbe uten å ha noen som dikterer alt du skal gjøre, så kan det hende du har det som skal til for å jobbe hjemmefra.

Ulemper med å jobbe hjemmefra:

Det er såklart ikke bare fordeler med å jobbe hjemme. Noen som jobber hjemmefra vil oppleve at det var bedre å arbeide i et arbeidsmiljø utenfor hjemmet, av forskjellige årsaker. Det kan være at man savner å reise til jobben, at man savner å ha en sjef som forteller hva man skal gjøre, at hjemmekontoret tar for stor plass hjemme, eller at man ikke møter like mange kolleger eller kunder.

Det som noen mener er de store fordelene ved å jobbe hjemmefra kan for andre være en ulempe.

Tjene penger på internett

Hvordan tjener man penger på internett? Det finnes ikke ett svar på dette. Det er veldig mye man kan gjøre for å skape en ekstra inntekt på nettet, og det finnes også muligheter for den som vil tjene mye penger online. Noen har også blitt rik på internett, men det er ikke nødvendigvis lett.

Det finnes ting du kan tjene penger på online som kan gi deg en liten ekstra inntekt, og andre ting som du kan tjene mye penger på og til og med bli rik av.

  • Tjene litt penger. En måte å tjene litt penger på nett, som du kanskje har hørt om, er å gjøre freelance-arbeid for andre. Det finnes mange sider på nett hvor det søkes etter freelancere som kan utføre forskjellig arbeid. For eksempel finnes det mange oppdrag der det søkes etter freelancere som kan påta seg skrivejobber, webdesign, programmering og annet. Flere eksempler på hva du kan gjøre for å få en ekstra inntekt på nett finner du lenger ned på denne siden.
  • Tjene mye penger. Hvis du skal tjene mye penger på nett kan du starte et internettselskap. Eksempler som Google og Facebook er ofte nevnt, men du trenger ikke å starte noe så stort for å bli rik på nett. Det finnes også mindre nettselskaper som ingen har hørt om, og som likevel tjener gode penger online. En annen måte å tjene mye penger er å investere eller trade hjemmefra. Du kan da tjene penger på å investere i for eksempel aksjer eller opsjoner.

Vi kan skille mellom det som gir ekstrainntekt og ting man kan gjøre for å tjene mye penger. Noen måter å tjene penger på over nettet krever nesten ikke innsats i det hele tatt, men så er også belønningen tilsvarende. Andre måter krever utrolig mye, og det innebærer ofte også større risiko, men til gjengjeld så er det også mulig å bli svært velstående.

Få en inntekt fra internett

Så hva skal du gjøre for å komme i gang med å etablere egen inntekt på Internett?

Se forslag til hvordan du kan tjene penger på internett.

Hvordan tjene penger på nett

Hvordan tjene penger på internett: Få egne inntekter!

Mange fantastiske muligheter finnes for den som ønsker å tjene egne penger hjemmefra via internett, men få vet hvordan eller hvor man skal begynne. Her finner du en oversikt over de beste måter å skape en inntekt på via internett.

Hvordan få jobb

Hvordan få jobb

Er du på jakt etter jobb? Her er noen tips for deg som er arbeidsledig eller som ønsker en ny og bedre jobb (og kanskje høyere lønn). Finn arbeid eller en ekstra inntekt med våre tips om jobbsøking!

Hvordan skrive CV

Hvordan skrive CV

Mange som søker jobb starter med å søke etter hvordan man skriver en god CV. Og det er kanskje ikke så dumt. Her er noen tips om jobbsøking og CV-maler.

Utvikle og drive nettbutikk

Nettbutikk: Utvikle, starte og drive butikk på nett

Skal du starte nettbutikk? Her er noen tips til det å drive og utvikle nettbutikk, såvel som anbefalte nettsider og linker du kan bruke når du skal starte opp din butikk på nett.

Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart