Norgestoppen

Tjene penger i sosiale medier

Bruk Twitter, YouTube, Instagram eller andre sosiale nettsider til å tjene penger! Her finner du noen smarte tips om hvordan du kan tjene penger gjennom sosiale nettverk på nett.

Tjene penger i sosiale medier

Det er mange fine muligheter for den som ønsker å tjene penger gjennom sine sosiale nettverk, og her nevner vi kun de aller mest fremtredende mulighetene som kanskje kan hjelpe deg også til å tjene noen kroner ekstra.

1) Tjener penger på Twitter

Grunnleggerne av Twitter har tjent store penger, men de er ikke de eneste som har profitert på denne sosiale tjenesten. Har du en populær Twitter-konto kan du tjene gode penger, og dersom du ikke har det kan du lære hvordan du bygger en populær Twitter-konto.

Som med de andre mulighetene vi har nevnt her, er det også mange måter å tjene penger på Twitter. Det er likevel noen metoder som er enklere enn andre. Det enkleste er å allerede være en kjendis, slik at man automatisk vil få mange følgere, og derifra er veien kort til å begynne å skape inntekter.

Andre måter å tjene penger på Twitter? Folk flest, som ikke er kjendiser og som kanskje ikke har like lett for å få følgere, kan få mange gode råd i denne oppskriften på å tjene på Twitter.

2) Tjene penger på Instagram

Instragram er nok en pengemaskin for mange. Enkelte instagram-brukere har tjent millionbeløp på å legge ut bilder. De tjener så godt at de har gjort forretning ut av sin instagram-konto.

Hvis du vil tjene penger på Instagram, er det ingen vei utenom å få mange følgere. Når du har mange som ser på bildene dine, åpner det seg et hav av muligheter, og du kan regelrett bli rik som en følge av dette. Selvfølgelig er det ikke så mange som blir rike på Instagram, men det er ganske mange som tjener en fin ekstra inntekt, uten engang å jobbe noe særlig for det.

Hvordan få inntekter fra Instagram?

"Hemmeligheten" til å tjene penger på Instagram er altså å få mange følgere. Når du har følgere, har du muligheter, både fra annonsører du skaffer selv, eller fra annonseinntekter via Instagram, Google eller annet. Mulighetene er mange, men først må du få folk til å se på bildene dine på Instagram. Her er en fin veiledning i å tjene penger på Instagram.

3) Tjene penger på YouTube

Enkelte "YouTube-ere" har blitt millionærer på å legge ut videoer. Det er altså mulig å tjene store penger på den populære videodeling-tjenesten.

Hva skal til for å tjene penger på YouTube?

Det eneste du trenger er mange visninger av de videoene du legger ut. Dette er også den store utfordringen. Visninger er penger på YouTube. Hvis du har folk som ser på videoene dine, så tjener du penger (men bare hvis du er forberedt).

Vanlig feil: En feil enkelte gjør er å ikke være forberedt på den store oppturen, og dermed går de glipp av inntektene. Det er derfor lurt å gjøre seg klar til oppturen god tid før man begynner å få mange visninger.

Utfordringen i å tjene penger på YouTube er altså ikke bare å få mange til å se videoene dine, men også å gjøre hver og en visning så profitabel som mulig. Mens enkelte brukere kanskje kun tjener 0,1 øre per visning, er det andre brukere som tjener 10, 50 eller 1000 kroner på hver enkelt visning av sin YouTube-video!

Flere måter å tjene penger på YouTube

1) Den vanlige måten å tjene penger på YouTube er å benytte seg av inntektsdelingsprogrammet til YouTube / Google, og du kan da tjene etter hvor mange som klikker på annonsene som legges oppå videoene dine eller på den siden som videoen ligger på.

2) I tillegg finnes deg også andre og smartere måter å tjene penger på YouTube-visninger, men dette blir for omfattende å gå i detalj i her. Det finnes allerede en god guide som beskriver hvordan du lykkes med å skape store inntekter fra YouTube (men dette vel og merke ikke en bli rik fort guide, her kreves innsats og arbeid!).

Hvordan tjene penger på nett

Hvordan tjene penger på internett: Få egne inntekter!

Mange fantastiske muligheter finnes for den som ønsker å tjene egne penger hjemmefra via internett, men få vet hvordan eller hvor man skal begynne. Her finner du en oversikt over de beste måter å skape en inntekt på via internett.

Jobbe hjemme og tjene online

Jobbe hjemmefra og tjene penger på nett

Her er en liste med 100 forslag til hvordan man kan tjene penger på nett, ved å jobbe hjemmefra og ellers andre muligheter du kan benytte deg av i Norge. Få en ekstra inntekt eller finn en helt ny jobb med disse tipsene.

Hvordan få jobb

Hvordan få jobb

Er du på jakt etter jobb? Her er noen tips for deg som er arbeidsledig eller som ønsker en ny og bedre jobb (og kanskje høyere lønn). Finn arbeid eller en ekstra inntekt med våre tips om jobbsøking!

Hvordan skrive CV

Hvordan skrive CV

Mange som søker jobb starter med å søke etter hvordan man skriver en god CV. Og det er kanskje ikke så dumt. Her er noen tips om jobbsøking og CV-maler.

Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart