Norgestoppen

Sosial trading

Sosial trading innebærer å trade i sosiale nettverk. Gjennom tjenester som eToro kan man kopiere og følge andre tradere, lære av deres handlinger og selv bli en vellykket trader. Dette er en utmerket måte å lære om trading på egenhånd, og samtidig får man mulighet til å etablere sosiale nettverk.

Sosial trading

Investering og trading krever kunnskap. Hvis du ikke vet hva du investerer i, gjør du lurt i å ikke investere i det hele tatt, eller i det minste få hjelp og investeringsrådgiving fra andre.

Hva er sosial trading

I kjølvannet av den "sosiale revolusjon" med Facebook, Instagram, Twitter og sosiale medier, har det også kommet muligheter for investorer. Du trenger ikke lenger benytte deg av rådgivere for å plassere penger. Sosial trading er et fenomen som allerede har blitt svært populært.

Sosial trading kan beskrives som en krysning mellom Facebook og en tradisjonell nettmegler. Gjennom sosiale investeringsplattformer som eToro kan man kopiere millioner av tradere: Finn en trader som har god historikk og kopier denne traderen.

Hvordan få høyest mulig avkastning hos eToro

I eToro-nettverket finner du mange tradere, det er millioner av dem, og noen tjener veldig bra (det er disse du bør kopiere!). Finn en trader som har tjent mye penger på investeringer i valuta/aksjer/derivater, og det er kanskje større sjanse for å lykkes. Selv om du kopierer vellykkede tradere, er det selvfølgelig ingen garantert vei til rikdom, men du kan gjøre tilpasninger slik at risikoen blir på et nivå du selv er komfortabel med.

Interessert i å lære mer om sosial trading? Her er en gratis guide til sosial trading.

Hvordan tjene penger på nett

Hvordan tjene penger på internett: Få egne inntekter!

Mange fantastiske muligheter finnes for den som ønsker å tjene egne penger hjemmefra via internett, men få vet hvordan eller hvor man skal begynne. Her finner du en oversikt over de beste måter å skape en inntekt på via internett.

Jobbe hjemme og tjene online

Jobbe hjemmefra og tjene penger på nett

Her er en liste med 100 forslag til hvordan man kan tjene penger på nett, ved å jobbe hjemmefra og ellers andre muligheter du kan benytte deg av i Norge. Få en ekstra inntekt eller finn en helt ny jobb med disse tipsene.

Hvordan få jobb

Hvordan få jobb

Er du på jakt etter jobb? Her er noen tips for deg som er arbeidsledig eller som ønsker en ny og bedre jobb (og kanskje høyere lønn). Finn arbeid eller en ekstra inntekt med våre tips om jobbsøking!

Hvordan skrive CV

Hvordan skrive CV

Mange som søker jobb starter med å søke etter hvordan man skriver en god CV. Og det er kanskje ikke så dumt. Her er noen tips om jobbsøking og CV-maler.

Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart