Norgestoppen

Tjene penger på å skrive og oversette tekst

Leter du etter en ekstra inntekt? Liker du å skrive? Kan du minst to forskjellige språk? Svarte du JA på minst to av disse, så er dette noe du bør undersøke nærmere. Her kan det nemlig være litt lett-tjente penger å hente!

Skrivejobber / tekstoversettelse

På internett finnes det mange muligheter for den som er på jakt etter en ekstra inntekt. To slike muligheter er skrivejobber der man skriver artikler på oppdrag for andre, og oversettelsesjobber der man jobber som tekstoversetter.

Skrivejobber på nett

Tjen penger på å skrive artikler for andre selskaper. Det finnes både norske og utenlandske selskaper og personer som tilbyr slike oppdrag mot betaling.

Er du glad i å skrive? Tekst er det viktigste innholdet på internett, og det er et stort behov etter tekstforfattere. Den gode nyheten for den som måtte være interessert i dette, er at det ikke alltid er like viktig med god kvalitet på innholdet (noe man kan få bekreftet ved å se på kvaliteten på mange norske nettaviser; kvaliteten på innhold skrevet av freelancere kan noen ganger være hårreisende dårlig).

Noen nettsider har spiesialisert seg på å presetere muligheter innen skrivejobber på nett:

Vil du tjene penger på skrivejobber på nett? Her er en nettside som kan hjelpe deg å finne skrivejobber som du kan tjene penger på. Du kan skrive på engelsk, norsk, spansk, fransk, tysk og mange forskjellige andre språk.

Jobbe med oversettelser på nett

I tillegg til å tjene penger på å skrive artikler, kan du tjene penger på å oversette tekst.

Her er en mulighet for deg som kan minst 2 forskjellige språk, for eksempel norsk + engelsk. Dette er en typisk jobb som kan utføres over nett, og det spiller liten rolle hvord du utfører jobben.

Du kan altså jobbe hjemmefra om det er det du helst ønsker, og du kan selv bestemme arbeidstiden.

Vil du finne en jobb som tekstoversetter nå, så finnes det nettsider som er spesialdesignet for nettopp dette:

Her er en veileder som vil hjelpe deg med å finne jobber innen oversetting.

Hvordan tjene penger på nett

Hvordan tjene penger på internett: Få egne inntekter!

Mange fantastiske muligheter finnes for den som ønsker å tjene egne penger hjemmefra via internett, men få vet hvordan eller hvor man skal begynne. Her finner du en oversikt over de beste måter å skape en inntekt på via internett.

Jobbe hjemme og tjene online

Jobbe hjemmefra og tjene penger på nett

Her er en liste med 100 forslag til hvordan man kan tjene penger på nett, ved å jobbe hjemmefra og ellers andre muligheter du kan benytte deg av i Norge. Få en ekstra inntekt eller finn en helt ny jobb med disse tipsene.

Hvordan få jobb

Hvordan få jobb

Er du på jakt etter jobb? Her er noen tips for deg som er arbeidsledig eller som ønsker en ny og bedre jobb (og kanskje høyere lønn). Finn arbeid eller en ekstra inntekt med våre tips om jobbsøking!

Hvordan skrive CV

Hvordan skrive CV

Mange som søker jobb starter med å søke etter hvordan man skriver en god CV. Og det er kanskje ikke så dumt. Her er noen tips om jobbsøking og CV-maler.

Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart