Norgestoppen

Tjen penger på blogging - i Norge!

Leter du etter en ny jobb eller ekstra inntekt? For noen har løsningen vært å starte en blogg! Faktisk er det flere i Norge som tjener gode penger på bloggene sine.

Tjene penger på blogging

Det er slett ikke vanskelig å tjene litt penger på en blogg, men for å bli virkelig rik gjennom bloggen sin må man klare å komme seg helt til topps som de mest populære bloggene. Det er likvel alt annet enn vanskelig å tjene noen få kroner på blogging.

Kan du bli rik på blogging?

Det kan du faktisk, men til å begynne med burde man heller være mer interessert i om man klarer å tjene de første kronene. Det er ikke så vanskelig, og så kan man heller etter noen år vurdere spørsmålet om man faktisk kan bli rik på bloggen sin. Ett skritt om gangen!

Det burde være overkommelig for alle å tjene 100-1000 kroner ekstra i uken på en blogg. Med enda litt innsats kan det kanskje være realistisk å tjene flere tusen i uken. Kommer man opp blant de mest populære bloggene i Norge er det inntekter i hundretusen-klassen som venter på deg!

Vanlig å blogge i Norge

Det er veldig mange som blogger i Norge. Likevel er det store muligheter, og konkurransen er ikke like ille her som i utlandet mange steder. Å blogge er blitt ganske vanlig, og mange har ingen problemer med å fortelle om livet og hverdagen sin på nett. Problemer og gleder i livet deles fritt med alle. Andre igjen er mer tilbakeholdende, men blogger likevel om interesser, hobbyer eller annet.

Tjener fett på blogging

Noen nordmenn tjener hundretusen kroner i måneden på blogging!

Å tjene penger på blogging har også blitt et tema. En god del bloggere tjener en pen ekstra inntekt på å blogge, mens andre har gjort det til et levebrød. De beste (mest leste) bloggerne i Norge tjener opptil flere hundre tusen kroner i måneden!

Hvis du skal blogge, trenger du et webhotell, og for de fleste holder det lenge med et billig webhotell. På webhotellet (eller hosting, som det også kalles) lagrer du bloggen din inkludert alle bilder og tekst.

Hvordan tjene penger på blogging

Kunsten å tjene penger på blogging er det ikke alle som behersker, men det er tydeligvis mange som ønsker å lære seg "hemmelighetene til å bli rik" på egen blogg. Derfor finner du også guider om det å tjene penger på å blogge (denne siden er faktisk ganske bra).

Hvordan tjene penger på nett

Hvordan tjene penger på internett: Få egne inntekter!

Mange fantastiske muligheter finnes for den som ønsker å tjene egne penger hjemmefra via internett, men få vet hvordan eller hvor man skal begynne. Her finner du en oversikt over de beste måter å skape en inntekt på via internett.

Jobbe hjemme og tjene online

Jobbe hjemmefra og tjene penger på nett

Her er en liste med 100 forslag til hvordan man kan tjene penger på nett, ved å jobbe hjemmefra og ellers andre muligheter du kan benytte deg av i Norge. Få en ekstra inntekt eller finn en helt ny jobb med disse tipsene.

Hvordan få jobb

Hvordan få jobb

Er du på jakt etter jobb? Her er noen tips for deg som er arbeidsledig eller som ønsker en ny og bedre jobb (og kanskje høyere lønn). Finn arbeid eller en ekstra inntekt med våre tips om jobbsøking!

Hvordan skrive CV

Hvordan skrive CV

Mange som søker jobb starter med å søke etter hvordan man skriver en god CV. Og det er kanskje ikke så dumt. Her er noen tips om jobbsøking og CV-maler.

Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart