Norgestoppen

Hvordan utvikle apps til iPhone og Android

Drømmer du om å bli millionær på å utvikle apps? Mange tjener penger på å utvikle apps til iPhone, Windows Phone, og Android, samt til vanlige datamaskiner såvel som tablets / nettbrett til de ulike operativsystemer.

Utvikle iPhone / Android apps

Vil du tjene penger på apps? Apps har for mange blitt en gullgruve. Du kan tjene gode penger om du klarer å lage en populær applikasjon. Her er det mange muligheter, enten du skal lage apps til iPhone, android, Windows, smart-telefon, nettbrett eller apps for datamaskiner.

Slik begynner du å lage apps

Vi har ikke anledning til å gi en beskrivelse av hvordan du går frem for å lage apps her, og heller ikke til hvordan du skal gå frem for å tjene penger på dine apps.

Guide til hvordan man utvikler apps til iPhone og Android:

Dette er ikke så alt for vanskelig, og den som ønsker å lære mer finner her en god guide om det å lage og tjene penger på apps.

Hvordan tjene penger på nett

Hvordan tjene penger på internett: Få egne inntekter!

Mange fantastiske muligheter finnes for den som ønsker å tjene egne penger hjemmefra via internett, men få vet hvordan eller hvor man skal begynne. Her finner du en oversikt over de beste måter å skape en inntekt på via internett.

Jobbe hjemme og tjene online

Jobbe hjemmefra og tjene penger på nett

Her er en liste med 100 forslag til hvordan man kan tjene penger på nett, ved å jobbe hjemmefra og ellers andre muligheter du kan benytte deg av i Norge. Få en ekstra inntekt eller finn en helt ny jobb med disse tipsene.

Hvordan få jobb

Hvordan få jobb

Er du på jakt etter jobb? Her er noen tips for deg som er arbeidsledig eller som ønsker en ny og bedre jobb (og kanskje høyere lønn). Finn arbeid eller en ekstra inntekt med våre tips om jobbsøking!

Hvordan skrive CV

Hvordan skrive CV

Mange som søker jobb starter med å søke etter hvordan man skriver en god CV. Og det er kanskje ikke så dumt. Her er noen tips om jobbsøking og CV-maler.

Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart