Norgestoppen

Aksjehandel og aksjeinvestering

Aksjehandel og aksjeinvestering er aktuelt hvis du har penger du kan investere eller trade i aksjemarkedet. Her skriver vi litt om det å handle med aksjer.

Aksjehandel og aksjeinvestering

Penger kan brukes til forbruk, eller til å tjene mer penger. Mulighetene er innen investering og trading. Med investeringer mener vi mer langsiktige pengeplasseinger, mens trading oftest dreier seg om å utnytte kortsiktige svingninger i markedet.

Mange alternativer for den som vil investere eller drive med trading

Har du penger du har råd til å satse på investeringer og trading? Det finnes mange gode alternativer der ute, og du trenger ikke nødvendigvis satse på aksjer.

Her er flere muligheter for den som ønsker å investere eller trade på nett:

Hvordan investere og trade på nett

Ingen nettmeglere vi kjenner til har alle overnevnte muligheter. Som regel er det noen nettmeglere som spesialiserer seg på aksjer og derivater, andre på binære opsjoner, sosial trading eller annet.

Velg riktig nettmegler

Det finnes et stort utvalg nettmeglere å velge blant. Man bør for det første se på om nettmegleren er regulert (er det ikke det bør man holde seg langt unna). Deretter må man vurdere ting som pris (kurtasje og avgifter), handelsplattformen og i hvilke markeder man kan handle, samt andre ting.

En god "allrounder" er Plus500. Dette er en veldig allsidig nettmegler hvor du kan handle i alt fra aksjer, råvarer og derivater, og ETF gjennom CFD-er. Her kan du i tillegg til å handle i norske aksjer også få muligheten i å handle i aksjer fra de fleste børser rundt om i verden.

Hvordan tjene penger på nett

Hvordan tjene penger på internett: Få egne inntekter!

Mange fantastiske muligheter finnes for den som ønsker å tjene egne penger hjemmefra via internett, men få vet hvordan eller hvor man skal begynne. Her finner du en oversikt over de beste måter å skape en inntekt på via internett.

Jobbe hjemme og tjene online

Jobbe hjemmefra og tjene penger på nett

Her er en liste med 100 forslag til hvordan man kan tjene penger på nett, ved å jobbe hjemmefra og ellers andre muligheter du kan benytte deg av i Norge. Få en ekstra inntekt eller finn en helt ny jobb med disse tipsene.

Hvordan få jobb

Hvordan få jobb

Er du på jakt etter jobb? Her er noen tips for deg som er arbeidsledig eller som ønsker en ny og bedre jobb (og kanskje høyere lønn). Finn arbeid eller en ekstra inntekt med våre tips om jobbsøking!

Hvordan skrive CV

Hvordan skrive CV

Mange som søker jobb starter med å søke etter hvordan man skriver en god CV. Og det er kanskje ikke så dumt. Her er noen tips om jobbsøking og CV-maler.

Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart