Norgestoppen

Du knyter skoene dine feil!

Er det en ting vi alle lærer som barn, så er det å knyte skoene dine. Med mindre du har fortsatt med borrelås-sko helt siden barnehagen. Problemet er bare at nesten alle knyter skoene sine feil.

Vi kjenner alle tradisjonelle sko-knuten. Den vi alle har lært. Den er feil. Hele livet har du trodd at skoknuten du lærte som barn var den riktige måten å gjøre det på. Med et enkelt triks kunne du unngått de tusen gangene skoknuten gikk opp.

Her er den riktige måten å knyte skoa på — den sterke knuten som ikke løsner — og når du begynner å bruke den, vil du se at den er like enkel og rask som den du allerede bruker, bare bedre. Som med så mye annet i livet så er det bare en liten variasjon som utgjør hele forskjellen.

Slik knyter du skoene dine

Når du avslutter knuten med en loop på knuten, skal du gjøre dette motsatt vei. Det er litt vanskelig å forklare med ord, men her har du videoen som demonstrerer hvordan det skal gjøres.

Lær deg en bedre måten å knyte sko her:

Brette t-skjorte (smart triks)

Hvordan brette en t-skjorte (på 3 sekunder)

Her er en rask måte å brette t-skjorter og andre skjorter raskt og enkelt (når du lærer deg teknikken). I løpet av livet kommer denne ferdigheten til å spare deg for mye tid!

Hvordan slutte (med alt)

Hvordan slutte (med det meste)

Er du avhengig eller har en uvane du ønsker å kvitte deg med? Tenk om det var en enkel måte å slutte med alt det du ikke ville gjøre.

Hvordan lukeparkere

Hvordan lukeparkere en bil

Å parkere en bil er slett ikke alltid like lett, i hvert fall ikke for alle. Øvelse gjør mester, men her er noen tips som gjør det lettere å parkere, enten det er lukeparkering, parkering i garasje eller andre steder.

Hvordan få kjæreste

Hvordan få kjæreste

Vil du ha kjæreste eller ønsker du å finne svar på hvordan man lykkes med dating? Da er dette nødvendig lesestoff for deg!

Hvordan tjene penger
Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart