Norgestoppen

Hvordan få kjæreste

Vil du ha kjæreste eller ønsker du å finne svar på hvordan man lykkes med dating? Da er dette nødvendig lesestoff for deg!

dating, kjæreste

Mange søker etter partner, og det er ikke alltid like lett. Det kan være mange grunner til at du ikke har funnet deg en kjæreste ennå. Noen av leserne har kanskje akkurat kommet ut av et forhold, og en ny partner har derfor ikke vært en prioritet før nå. Andre har kanskje bare ikke funnet den rette. Mange har kanskje allerede aktuelle kandidater og drømmepartnere i kikkerten, men fascinasjonen går kanskje ikke begge veier.

Uansett hva som er grunnen til at du ikke har funnet deg en kjæreste ennå; Her er noen tips som skal gjøre det lettere å finne den rette.

Før du begynner å søke etter en kjæreste

Det er viktig å være klar over hvorfor man ønsker seg en kjæreste.

Noen opplever vonde følelser etter at ekskjæresten har fått kjæreste, og man ønsker seg en overgangskjæreste. Det kommer som regel ingenting godt ut av å utnytte andre mennesker på denne måten. Vent til du er klar til å få deg en kjæreste, og i mellomtiden bør du være ærlig med både deg selv og andre du eventuelt flørter med.

Enkelte har også urimelige forventinger til hvilke problemer en kjæreste kan hjelpe deg med. En kjæreste vil kanskje hjelpe deg å føle deg mindre ensom, men det er ikke sikkert at alle dine problemer vil bli borte selv etter at du har funnet din drømmepartner.

Tenk like mye på hvordan du kan gjøre livet bedre til din fremtidige partner, i tillegg til hvordan din partner kan gjøre ditt liv bedre.

Arnulf Øverland sa det slik; Der er en lykke i livet som ikke kan vendes til lede: Det at du gleder en annen, det er den eneste glede.

Slik får du kjæreste

For å finne noe, må man vite hva man leter etter.

Dette gjelder også når man skal søke partner. Du kan ha en klar oppfatning av hva din utkårede skal være: Fra interesser, bosted, meninger, utseende, og så videre.

Start med å sette noen kriterier:

Hvis du definerer mange kriterier, vil du avgrense hvilke mennesker som kan bli din aktuelle partner. Dersom kriteriene er så rigide at nesten ingen kommer igjennom nåløyet, vil man risikere å bli uten partner for resten av livet.

Motsatt, ved å ha svært få kriterier, vil man med en gang få mange flere kandidater, men hvis du ikke setter noen krav i starten, er det mulig du kaster bort din og andres tid på et dødsdømt forhold.

En annen felle mange går i, er å søke etter den perfekte partneren. Ingenting er perfekt.

Start med å definere hva du ser etter i en partner, og skriv gjerne ned stikkord. Med tiden vil du kanskje få andre preferanser. Drømmekjæresten i ungdomstiden er ofte en annen enn den partneren man ser etter på et senere tidspunkt i livet.

Nå som du vet hvem du søker, blir det andre også enklere.

Ut å jakte kjæreste

Når du skal finne kjæreste, må du gjøre deg tilgjengelig på markedet.

Du trenger ikke annonsere din sivilstatus til verden for å begynne. Det eneste du må gjøre er å oppsøke andre kontaktsøkende mennesker som også er potensielle partnere.

Start med å finne mennesker du ønsker å bli kjent med.

Det spiller ingen rolle hvordan du går frem for å komme i kontakt med andre mennesker. Det viktige er at du gjør det. Oppsøk sosiale settinger der du forventer å finne noen aktuelle kandidater.

I tillegg til å bruke de nettverk du allerede har (arbeidsplass, skole, venners venner), kan du også bli kjent med andre mennesker gjennom å begynne på nye aktiviteter. Du kan også prøve lykken på dating på nett eller ved å bruke sosiale medier.

Desperat? Jeg?

Ikke bli en besatt kjæreste-jeger! For mange blir det å få seg kjæreste det eneste som virkelig betyr noe i livet. I slike tilfeller er det vitkig å forstå at livet dreier seg om mye annet også.

Ironisk nok er det kanskje nettopp når man begynner å fokusere på annet enn kjæreste, at man kommer i situasjoner der man treffer sin fremtidige partner.

Prøv noe nytt!

Mange finner seg en kjæreste gjennom å sjekke på byen, på nettdating, eller et speeddating-arrangement. Det betyr ikke at dette er den løsningen som vil fungere best for alle.

Hvis du prøver det samme om igjen gang på gang, uten å lykkes, så kan det hende det aldri vil lykkes. Da kan det ofte være bedre å endre taktikk. Prøv noe nytt.

Brette t-skjorte (smart triks)

Hvordan brette en t-skjorte (på 3 sekunder)

Her er en rask måte å brette t-skjorter og andre skjorter raskt og enkelt (når du lærer deg teknikken). I løpet av livet kommer denne ferdigheten til å spare deg for mye tid!

Knyt skoene dine slik

Du knyter skoene dine feil!

Er det en ting vi alle lærer som barn, så er det å knyte skoene dine. Med mindre du har fortsatt med borrelås-sko helt siden barnehagen. Problemet er bare at nesten alle knyter skoene sine feil.

Hvordan slutte (med alt)

Hvordan slutte (med det meste)

Er du avhengig eller har en uvane du ønsker å kvitte deg med? Tenk om det var en enkel måte å slutte med alt det du ikke ville gjøre.

Hvordan lukeparkere

Hvordan lukeparkere en bil

Å parkere en bil er slett ikke alltid like lett, i hvert fall ikke for alle. Øvelse gjør mester, men her er noen tips som gjør det lettere å parkere, enten det er lukeparkering, parkering i garasje eller andre steder.

Hvordan tjene penger
Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart