Norgestoppen

Hvordan brette en t-skjorte (på 3 sekunder)

Her er en rask måte å brette t-skjorter og andre skjorter raskt og enkelt (når du lærer deg teknikken). I løpet av livet kommer denne ferdigheten til å spare deg for mye tid!

Bruk 15 minutter på å lære deg dette, og du kan glede deg over å bruke mindre tid på å brette klær i fremtiden! Tid spart, er tid tjent. Du kan spare alt fra noen timer til dager og uker på denne teknikken i løpet av de neste årene. Det er ingen ulemper ved å lære seg denne bretteteknikken, bare fordeler.

Fikk du ikke med deg akkurat hvordan det gjøres? Her er flere videoer som viser samme teknikk, om du ikke får det til første gang vil det kanskje hjelpe å se andre gjøre akkurat det samme:

Øvelse gjør mester

Nå: Øv, og etter 5 t-skjorter kan du det. Etter 10 t-skjorter klarer du det under 10 sekunder. Etter 20 t-skjorter er du kanskje nede i 2-3 sekunder. Dette er en tidsbesparer av de sjeldne!

Hvorfor du bør fortelle andre om dette!

Bretting av klær er en av mange trivielle oppgaver man ikke kan unngå med mindre du er så heldig å få hjelp til dette (hvis det er andre som bretter for deg, hva med å tipse de om denne teknikken - de vil garantert bli takknemlige!).

Kanskje sparer hver person bare noen timer i løpet av ett år på å lære denne teknikken (men i løpet av et helt liv er det snakk om dager, uker eller måneder). Hvis alle i hele Norge hadde lært seg dette, og hvis det finnes - la oss si - 1 million som utfører denne oppgaven i landet, vil tidsbesparelsen være på flere millioner timer hvert år!

Knyt skoene dine slik

Du knyter skoene dine feil!

Er det en ting vi alle lærer som barn, så er det å knyte skoene dine. Med mindre du har fortsatt med borrelås-sko helt siden barnehagen. Problemet er bare at nesten alle knyter skoene sine feil.

Hvordan slutte (med alt)

Hvordan slutte (med det meste)

Er du avhengig eller har en uvane du ønsker å kvitte deg med? Tenk om det var en enkel måte å slutte med alt det du ikke ville gjøre.

Hvordan lukeparkere

Hvordan lukeparkere en bil

Å parkere en bil er slett ikke alltid like lett, i hvert fall ikke for alle. Øvelse gjør mester, men her er noen tips som gjør det lettere å parkere, enten det er lukeparkering, parkering i garasje eller andre steder.

Hvordan få kjæreste

Hvordan få kjæreste

Vil du ha kjæreste eller ønsker du å finne svar på hvordan man lykkes med dating? Da er dette nødvendig lesestoff for deg!

Hvordan tjene penger
Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart