Norgestoppen

Selge bilder på nettet

Hvis du vil tjene en ekstra inntekt, og har noen bilder liggende (som du selv har fotografert) kan dette være en god mulighet: Prøv å selge bilder på nettet til diverse bildebyråer.

Selge bilder på nettet

Å ta bilder og selge dine egne fotografi er nok en mulig kilde til inntekt fra nettet. Det du gjør er helt enkelt å knipse bilder med mobiltelefonen din eller et digitalkamera, og deretter legger du ut disse bildene i nettbaserte bildedatabaser. Det finnes hundrevis av slike databaser på nett, så det kan lønne seg å bruke et spesielt program når man skal laste opp mange bilder til mange forskjellige bildedatabaser. Her finnes det mange smarte triks og tips, men vi kan ikke gå i detalj på dette her.

Som nevnt bør du laste opp bildene dine i mange forskjellige bildedatabaser, og det finnes programmer som gjør denne jobben mye enklere og mer effektiv.

Det er mange spennende muligheter hvor man kan tjene penger på å ta bilder med mobilen eller et fotokamera, og selge de på nett. For den som måtte være interessert i denne muligheten, finnes det en god veiledning som forklarer hvordan du tjener penger på bilder.

Hvordan tjene penger på bildesalg?

Bli en bedre fotograf, og selg flere bilder

Du trenger ikke være proff fotograf for å tjene penger på bildesalg, men det skader heller ikke å ta et billig fotokurs eller lære seg litt om grunnleggende redigering og behandling av bilder og foto.

Foto og fotografi kurs

Foto: Her er et fotografi-kurs du MÅ prøve

Nesten alle tar bilder, men det er ikke så mange som behersker å ta virkelig fantastiske bilder. Med noen enkle fotografi triks kan du ta de mest utrolige foto uten engang å eie dyrere fotoutstyr. Her er et fotokurs som viser hvordan.

Redigering av bilder og foto

Bilde redigering og foto manipulasjon

Mange ønsker å retusjere sine egne bilder, og lære seg selv hvordan man redigerer fotografier. Her er noen tips til manipulasjon av foto og bilder på datamaskinen.

Fargesyn hos dyr?

Kan dyr se farger?

Hva vet vi egentlig om fargesynet til hunder, katter og andre dyr? Svaret er at vi ikke vet bombesikkert hva og hvordan dyr ser, men vitenskapen har noen fordømte gode svar likevel.

Hvordan tjene penger
Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart