Norgestoppen

Foto: Her er et fotografi-kurs du MÅ prøve

Nesten alle tar bilder, men det er ikke så mange som behersker å ta virkelig fantastiske bilder. Med noen enkle fotografi triks kan du ta de mest utrolige foto uten engang å eie dyrere fotoutstyr. Her er et fotokurs som viser hvordan.

Det er ikke vanskelig å lære seg grunnleggende fototeknikker, og med litt triksing og kunnskap kan du ta bilder som dette, bare for å ta ett eksempel:

Flere eksempler kommer snart.

Lær deg å ta bedre bilder med et nettkurs

Hvis du ønsker å lese mer om fotokurset vi brukte for å lære om alle disse teknikkene, så kan du lese mer her:

Fotokurs som hjelper deg å ta bedre bilder

Dette er et flott kurs som tar deg igjennom både de enkle og "billige" fototriksene (men som likevel er utrolig morsomme å lære), til de mest avanserte og mer vanskelige tekikkene. Tro oss, selv om resultatet blir veldig bra og det ser uhyre profesjonelt ut, så er teknikkene ikke vanskelige i det hele tatt. Det er nettopp det som gjør dette kurset så morro: Du blir proff i løpet av timer, føles det som.

For å ta gode bilder trenger du kunnskap om ulike fototeknikker, og gode ideer. Kurset vil hjelpe deg med begge deler, og du kan etter fullført kurs fotografere eller lage bilder som dette:

Vi har tidligere skrevet om bildemanipulasjon og fotoredigering, men sannheten er at du kan manipulere virkeligheten selv uten å bruke noen form for bildebehandling eller etterbehandling av bilder. For eksempel, du kan ta bilder som dette, uten å ta i bruk redigeringsprogrammer:

Å ta bilder som dette uten avanserte og kostbare redigeringsprogrammer er utrolig, ikke sant? Etter å ha studert teknikkene i fotokurset vil det ikke lenger være så utrolig - det vil bare være en av mange fototeknikker du behersker.

Eller hva med å ta bilder som dette, fortsatt uten å bruke dyre redigeringsprogrammer eller avanserte kunnskaper om bildebehandling. Dette er faktisk enkelt:

Utrolige bilder, utrolig enkelt

Du trenger som sagt kun noen gode ideer og kunnskaper om fotografi, og helt grunnleggende ferdigheter innen bildebehandling. Ingen dyre programmer, ikke noe kostbart utstyr. Så kan du ta bilder som dette:

Som sagt, ingen dyre programmer behøves. Selv uten Photoshop kan du lage bilder som dette:

Nettkurs i fotografi

Hvis du ønsker å ta flotte bilder, lære deg de helt enkle teknikkene som gjør det mulig å produsere fotografi på høyde med proffene, så må du bare gi dette kurset en sjanse. Alle bildene du ser på denne siden er hentet fra dette kurset.

Nettkurs i fotografi - prøv fotokurset her!

Fordelen med å ta et nettkurs som dette er at du kan begynne umiddelbart. Du trenger ikke vente på andre deltakere, og kan begynne akkurat når det passer deg. Via linken over vil du komme til nettkurset i fotografi, og du vil da få tilgang til mange flotte veiledninger og tutorials i fotografi.

Flere eksempler på hva du kan lære i dette fotokurset:

Bilder av verdensrommet og fotografi av stjerner

Ta fantastiske bilder av naturen, stjernehimmelen og verdensrommet:

Solen er et yndet fotomotiv. Med nettkurset vi har nevnt vil du lære både de grunnleggende og de mindre kjente teknikkene som skal til for å ta utrolig vakre bilder av solen og naturen, slik som dette fotografiet:

Anbefalt fotokurs: Lær deg å ta perfekte og proffe bilder

Ubegrenset kreativitet og fototeknikker som virker! Hvis du skal bli en mester i fotografi, bør du lære fra proffene selv. Det er utrolig hva man kan få til med et billig fotokamera og et bildeprogram på datamaskinen.

  • Drømmer du om å bygge opp et eget portefølje med mange fantastiske fotografier?
  • Kanskje vil du en gang få din egen fotoutstilling?
  • Eller du bare ønsker å imponere venner og familie på Facebook?
  • Kanskje vil du ta fotografier du kan lage plakater av eller bilder til veggen hjemme.

Du trenger ikke være et datageni, og heller ikke en profesjonell fotograf.

Lær deg å ta bilder som er både kreative og fantastiske.

Ideene og teknikkene bak bilder som dette bildet nedenfor virker som å være et mesterverk fra en genial fotograf med lang trening i både fotografi og bilderedigering, som har dyrt fotoutstyr og det beste bildebehandlingsprogrammet. Det er tull! Du kan ta proffe bilder uten dyrt fotoutstyr, avanserte programmer eller utdanning i fotografi. Se på dette bildet:

Bli en ekspert på fotografi i løpet av timer

Det er enkelt å ta slike bilder. Faktisk er det enkelt å ta bilder som alle de vi har vist på denne siden. Selvfølgelig må du kjenne teknikkene og ha litt kunnskap, men når det er på plass er det nesten ingen grenser for hva du kan gjøre innen fotografi.

Lyst til å prøve nå?

Klikk her for å lære deg å ta fantastiske bilder og fotografi

Redigering av bilder og foto

Bilde redigering og foto manipulasjon

Mange ønsker å retusjere sine egne bilder, og lære seg selv hvordan man redigerer fotografier. Her er noen tips til manipulasjon av foto og bilder på datamaskinen.

Fargesyn hos dyr?

Kan dyr se farger?

Hva vet vi egentlig om fargesynet til hunder, katter og andre dyr? Svaret er at vi ikke vet bombesikkert hva og hvordan dyr ser, men vitenskapen har noen fordømte gode svar likevel.

Selge bilder på nettet

Selge bilder på nettet

Hvis du vil tjene en ekstra inntekt, og har noen bilder liggende (som du selv har fotografert) kan dette være en god mulighet: Prøv å selge bilder på nettet til diverse bildebyråer.

Hvordan tjene penger
Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart