Norgestoppen

Bilde redigering og foto manipulasjon

Mange ønsker å retusjere sine egne bilder, og lære seg selv hvordan man redigerer fotografier. Her er noen tips til manipulasjon av foto og bilder på datamaskinen.

Fotomanipulasjon og retusjering er både enkelt og morsomt når man lærer seg de grunnleggende teknikkene. Du trenger ikke dyr programvare, og kan faktisk bruke gratis altarnativer til Photoshop også om du ønsker det. Har du Photoshop er det selvfølgelig det beste på markedet, men det er ikke nødvendig.

Kom i gang å lær deg å redigere bilder

Ønsker du å lære deg å ta et vanlig bilde, og så redigere det til noe som dette:

Tøft, ikke sant? Det er ikke så vanskelig som man skulle tro. Vi vet hvor lett dette er, selv om det kanskje ser ut som noe kun de mest profesjonelle klarer å skape. Det er ikke vanskelig!

Hva med å lage plakater, kort eller å poste slike bilder på Facebook?

Du kan ved å bruke noen enkle triks lage de mest utrolige manipulasjoner av bilder, og deretter kan du poste bildene på Facebook, Instagram eller lage plakater, gratulasjonskort eller annet av bildene.

Bilderedigering er morsomt, og du kan i løpet av kort tid lære å manipulere foto og bilder til å bli nesten akkurat slik du forestiller deg ting i fantasien.

Redigere mennesker i bilder til å bli tegneseriefigurer:

Som for eksempel noe som dette:

Retusjering av bilder

Retusjering er også populært, og med litt trening kan du raskt sette sammen noe som dette bildet:

Lær deg bilderedigering og retusjering av foto

Ingen blir en mester uten å selv lære av en mester. Bildene du ser på denne siden er lånt fra et fantastisk bra nettkurs, hvor du kan lære teknikkene som hjelper deg å lage akkurat slike bilder.

Kurset gir deg tutorials som viser skritt-for-skritt veiledning i disse redigeringsteknikkene.

Les mer om nettkurset her:

Lær å redigere og manipulere bilder og foto - klikk på linken for å begynne med nettkurs i bilderedigering og fotomanipulasjon nå med en gang.

Her er litt flere bilder som viser eksempler på hva du vil lære om bilderedigering og manipulering av grafikk i kurset:

Hvorfor bilderedigering og retusjering?

  • Morsomt! Det er gøy å manipulere bilder..
  • Nyttig. Bruk kunnskapen til å legge ut bedre bilder på Facebook og nett, lag plakater eller gratulasjonskort på et blunk.
  • Tjen penger: Hva med å tilby retusjering av bryllupsbilder, eller å bistå reklamebyråer som freelancer. Mulighetene er mange for den som er proff innen bilderedigering.
  • Kvalifikasjoner og arbeid: Lær deg teknikkene, og du stiller lengre frem i køen om de beste jobbene. Du trenger ikke nødvendigvis utdanning for å få en slik jobb - det viktigste er at du kan vise til hva du kan (og kurset vi har hentet disse bildene fra vil vise deg akkurat hvordan du enkelt kan lære deg mange populære teknikker, som selv de proffe ikke behersker).

Kurset dekker alt du trenger å vite for å lage helt proffe bilder, som tilsvarer det du ser blant profesjonelle aktører i markedet. Etter endt kurs kan du ikke bare ha det morro med å redigere bilder, men du har også fått en kompetanse som kan hjelpe deg på arbeidsmarkedet. Mange reklamebyråer og andre selskaper verdsetter i mange forskjellige bransjer slike kvalifikasjoner.

Flere eksempler på hva du vil lære i dette utrolig spennende kurset om bilderedigering og fotomanipulasjon:

Lær deg å freshe opp bilder fra reiser og ferier på en helt ny måte. Lag fantasifigurer. Delta og vinn fotokonkurranser på nett. Det er så mange muligheter etter at du har tilegnet deg disse kunnskapene, og ikke minst er det utrolig morro å lære bilderedigering på denne måten. Veiledningene er enkle og du lærer gjennom å gjøre morsomme triks innen retusjering, redigering og bildemanipulasjon.

Redigere bilder og foto av ansikter

Dette er en nyttig kunst! Du blir familiens datageni, en helt i venneflokken, personen som får mange "likes" på Facebook når du legger ut nye bilder. Viktigst av alt er at du nå er i stand til å ta et hvilket som helst bilde, å gjøre det om til noe helt ekstraordinært, se for eksempel på dette før-og-etter bildet:

Utrolig mange muligheter med bildemanipulasjon

Det er ingen grenser for hva du kan gjøre med bildemanipulasjon etter at du har fullført kurset. Lag egne filmplakater av dine familiemedlemmer, eller finn på noe helt annet sprøtt. Det er så mye forskjellig du kan gjøre, og etter at du har gjennomført dette kurset kommer du til å finne helt nye ideer for hvordan du kan ta i bruk bildemanipulasjon og fotoredigering.

Hva skal du med disse kunnskapene innen bilderedigering egentlig?

Du kan gjøre det spektakulære og fantasifulle, slik som bildet over, eller du kan bruke det til mer praktiske formål, som å redigere egne familiebilder og kanskje spesielt bilder av spesielle begivenheter som du ønsker å printe ut selv eller fremkalle hos fotograf. Ved å redigere bildene selv før du sender de inn til fotofremkalling vil du kunne få et resultat som er like bra som det du får av proffe aktører som kanskje ville tatt seg godt betalt for jobben (det koster gjerne fra 5.000 til 35.000 for retusjering av bryllupsbilder, avhengig av hvilken fotograf du bruker. Med dette kurset kan du gjøre det selv og oppnå et svært godt resultat).

Nettkurs i bilderedigering og manipulasjon av foto

Ønsker du å prøve dette kurset, er du selvfølgelig velkommen til det. Vi har også gjort det, og vil anbefale det på det sterkeste! Les mer om kurset, og begynn umiddelbart etter påmelding her:

Klikk her for å melde deg på kurset i bilderedigeringLes mer om nettkurset og lær om fotoredigering og bilde manipulasjon her

Foto og fotografi kurs

Foto: Her er et fotografi-kurs du MÅ prøve

Nesten alle tar bilder, men det er ikke så mange som behersker å ta virkelig fantastiske bilder. Med noen enkle fotografi triks kan du ta de mest utrolige foto uten engang å eie dyrere fotoutstyr. Her er et fotokurs som viser hvordan.

Fargesyn hos dyr?

Kan dyr se farger?

Hva vet vi egentlig om fargesynet til hunder, katter og andre dyr? Svaret er at vi ikke vet bombesikkert hva og hvordan dyr ser, men vitenskapen har noen fordømte gode svar likevel.

Selge bilder på nettet

Selge bilder på nettet

Hvis du vil tjene en ekstra inntekt, og har noen bilder liggende (som du selv har fotografert) kan dette være en god mulighet: Prøv å selge bilder på nettet til diverse bildebyråer.

Hvordan tjene penger
Cookies kan bli benyttet for å forbedre opplevelsen av nettstedet. Opphavsrett EU / Malta. Innhold må ikke kopieres uten tillatelse. Siste besøk: Oslo, Bergen, Stavanger, Valletta, Trondheim, Bodø, Larvik, Nicosia, Tønsberg, Porsgrunn, Skien, Sandnes, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Hamar, Halden Sidekart